De specialist in legionellapreventie
Foto zwemmer, onderzoek en apparatuur

Landelijk congres Alternatieve technieken tegen Legionella


 

Hoe voorkomt u legionella wanneer gewoon thermisch beheer niet werkt?

 Op het ISSO-congres op 9 april reiken we diverse alternatieve preventietechnieken aan. Want om korte metten te maken met de gevaren van legionella in drink- en proceswater, zijn in de laatste vijf jaar nieuwe technieken ontwikkeld en bestaande verbeterd. Inspiratiebronnen zijn onder meer technische vindingen, de Drinkwaterwet, het Drinkwaterbesluit en de Regeling regionellapreventie. Heeft u op wat voor manier dan ook te maken met leidingwaterinstallaties, dan mag u dit congres niet missen.

Programma in een notendop
De kennis over alternatieve technieken wordt gepresenteerd door prominente sprekers en gerenommeerde leveranciers. Besproken wordt de wetgeving en richtlijnen tot en met technische toepassing en beheersplan.

  • Aan bod komt de wetgeving over legionella ( door Will Scheffer mede namens Wilfred Reinhold van IenW)
  • De beoordelingsrichtlijnen 6010 en 14010 worden toegelicht door Kiwa.
  • Een ervaringsdeskundige presenteert de aanpak van een beheersplan voor alternatief beheer.
  • Het Ctgb vertelt over toelating chemicalien voor desinfectie drinkwater.
  • Effectiviteit van beheerstechnieken voor legionella in drinkwaterinstallaties wordt toegelicht door RIVM.
  • Een aantal bekende fabrikanten ten slotte, brengen ervaringen, nieuwe installaties en toepassingsmogelijkheden over het voetlicht.

Voorts biedt het programma volop ruimte om vragen te stellen en te netwerken.

Waar & wanneer?
Het ISSO-congres ‘Alternatieve technieken tegen legionella’ wordt gehouden op dinsdag 9 april van 13.00 tot 18.00 uur in Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie klik hier.

 

 

     Inloggen


Het laatste nieuws

Verhuizing TPC BeheerILT inspecteert truckstops op legionellaOnschuldige variant van Legionella aangetroffen bij BMCLegionella gevonden in helft gemeentelijke sporthallen6 zieken en 1 dode door legionellabesmetting in SalouLegionella aangetroffen in drie sporthallen in EmmenDouches op sportpark Tegelen weer vrij van legionellaHASLOU COMPLEX LEGIONELLAVRIJMaatregelen tegen legionella goedgekeurdLegionella bacterie en asbest in de flatWeer legionella in WestwijkLegionella gevonden in douches kleedkamersMade in Limburg 24 okt 2015Legionella bewoner Maria Mater in t VeldLegionella treft bordeelKunstenaar Cor Melchers overlijdt aan legionellaLegionella eist levens in New YorkLegionella in douches Alkmaarse basisschoolKans op legionella in douche hygienesluisLegionella aangetroffen in RivierenbuurtLegionella in gymzalen Eys en WahlwillerLegionella in kleedlokalen buitensportLandelijk Overlegorgaan Preventie Legionella LOPLLegionella in kleedlokalen van Geusseltbad in MaastrichtKoeltorens oorzaak legionella PortugalMan overleden na besmetting met legionella in GrosthuizenVerhoogd aantal meldingen van legionelloseLegionella in drinkwater Arcus College HeerlenLegionellabacterie bedreigt OktoberfestenLegionella gevondenJuridische knelpunten bij toepassing alternatieve techniekenLegionella ziekte aantal gemelde gevallen blijft stijgenBerichtgeving uit Duitsland over de legionella uitbraakGolf van ziekte in Warstein zoeken naar vervuilde aircoeKiosk Caleffi instructies op YoutubeILT inspecteert hotels op legionella maatregelenLandelijk congres Alternatieve technieken tegen LegionellaOpnieuw legionella in SportcentrumLegionella bij tandheelkunde van UMCGLegionella alarm voor hardlopers Batavierenrace

Total Project Care
Hofkamp 12
6161 DC Geleen

Tel. : +31 (0)46 - 4361200
Fax : +31 (0)46 - 4361480

info@totalprojectcare.nl

© 2013 TPC   |   Privacy/Cookie statement   |   © Website Pyramid-IT